søndag 17. september 2017

Syhelg og Jingle Bell

Jeg har pakka til syhelg  i mitt lokale quiltelag Lapp og Lørv siste helga i august. Det blei en full bil!!, men med et oppdrag om å vise mine Bonnie Hunter quilter og snakke om hennes måte å sy på,  måtte det bli mange prosjektkasser med på turen.


Vi tok utgangspunkt i Bonnie Hunters gratis mønster Random Ohio Star quilt.  Bonnie Hunter hadde godkjent både kopiering og oversettelse av mønsteret til quiltelagets medlemmer. Vi hadde små demoer med linjalene som Bonnie Hunter bruker og sytipsene hennes  ga  aha opplevelser for flere. "Hvorfor har vi ikke tenkt på det før?"Bonnie Hunters mystery quilts fra 2013.2014,2015 og 2016. GardenParty er tredje quilt fra venstre. Tumbler quilten til venstre er Leaders and Enders 2016. To av disse teppene er sydd av andre medlemmer i quiltelaget. Mitt En Provence 2016 er ikke ferdig quiltet og Celtic Solstice fra 2013 har jeg gitt bort.
Ohio starblokka består av timeglass. Det gjør også dette teppet som står i Bonnie Hunters siste bok Addicted to Scraps. Jeg fortsatte å sy  timeglassblokker til denne quilten. Jeg hadde sydd 50 røde blokker og kom godt igang med de grønne.


Vi har snekkere i heimen nå og jeg måtte flytte ut av syrommet.
Det har skapt litt kaos og det syes lite nå.


Det blir litt av en jobb å flytte alt tilbake!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar