onsdag 10. april 2013


Velkommen til min Scrap Quilt blogg.


Jeg har sydd lappeteknikk og drevet med quilting de siste 15 årene. Det blir det mange stoffrester av! Jeg har ikke funnet en god måte å organisere stoffrestene på, ei heller å bruke dem. Nå har jeg utfordret meg selv, og har derfor laget en blogg om å sy noe av alle stoffrestene.

Først ut ble en Care quilt. Quiltedamer i hele landet syr tepper til Aksjonen Tepper som varmer. Kronisk syke barn som oppholder seg lenge og mye på sykehus, får et teppe til odel og eie ved innleggelse.


Denne quilten ble sydd av nine-patch blokker i mange farger sydd til et bytte-lotteri på Nord-Norsk Quiltefestival for 10 år siden. De ble  liggende i en plastpose på vår lokale quiltebutikk. Nå har damene i quiltelaget vårt " tatt tak" i posen og forhåpentligvis kommer det flere Care quilts derfra.

Jeg har innført kjøpestopp på nye stoffer (nesten helt sikkert!!) og så får vi se hva det blir til. Jeg har i allefall mange quiltebøker om Scrap Quilts.Jeg bør kanskje starte med å lese den om enkle strategier for Scrap quilts.


Et lite hjørne i mitt lett kaotiske syrom. Jeg disponerer ca 50 kvm på loftet. Allikevel blir stoffer, mønster, blader og utstyr borte.Jeg kan lete i dagevis etter enkelte ting, og da dukker det vanligvis opp glemte og gjemte prosjekt. Det er få som slipper inn i mitt aller helligste. Jeg er redd noen vil kalle det galskap, men jeg har det hyggelig her. They know me here!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar