søndag 11. oktober 2015

Oi, det er på loftet!!

Jeg trodde det skulle gå greit å være uten symaskin i noen uker, men nå  begynner jeg å få abstinens. Etter ei uke på hytta,  hadde jeg sydd så mange stjerner til til Sue Daleys  "Under the southern star " som jeg kunne med de stoffene jeg hadde tatt med meg. Nå har jeg sydd to tredjedeler av stjernene og kommer ikke lenger for resten av stoffene er på syrommet på loftet. I hodet mitt jobbes det hele tiden med prosjekter og jeg lurer stadig på om jeg har den boka eller det stoffet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt  " Oi, det er jo på loftet !", men det begynner å bli et stående uttrykk her i huset.
Jeg har vurdert å prøve å  komme meg opp på syrommet via brannstigen som er montert på veggen opp til syrommet, men vi klarer ikke å åpne vinduet pga barnesikring! Innvendig går trappeoppgangen over to hele etasjer og der vil vi ha behov stillasje for å komme opp. Jeg begynner visst å bli litt desperat!
Nå har Dear Jane prosjektet også stoppet opp.  Jeg glemte bakgrunnstoffet på loftet!! Dårlig planlegging!! Dette er de blå stoffene til rad C.

Men jeg har kuttet mange hundre tumblers til Leaders and Enders utfordringa fra Bonnie Hunter.Å låne en symaskin kunne være en løsning, men så er det sømrommet. Det er så store forskjeller på sømrommet på de ulike symaskinene at det kan bli problematisk. Jeg gikk en gang over fra Husquarna til Janome midt i et stort prosjekt og det blei katastrofalt.


Jeg har fortsatt mye igjen å brodere på Leanne Beasley prosjektet Vignette in stitches.

Siste nytt på trappefronten er at på mandag leveres den til en trappefabrikk som har påtatt seg lakkeringsarbeidet. Panelet til trappeoppgangen er også kommet og til uka  kommer  snekkerne. tilbake. Renovering er bare artig de første dagene, senere er det bare slitsomt.

Ha ei fin uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar